Werkwijze

U als particulier heeft plannen om een nieuwe woning te bouwen, U bestaande woning te verbouwen of te renoveren, of u wilt een bedrijfsgebouw oprichten of verbouwen, dan gaan we als volgt te werk.

Nieuwbouw:

U komt bij ons langs met een eenvoudige schets die wij samen bespreken hoe het eruit moet zien, welke materialen er gebruikt worden, en wat voor werken er uitgevoerd dienen te worden.

Daarna kunnen we al een goede richtprijs maken die binnen het door u te besteden budget en tijdsbestek valt. Als U akkoord bent met het geheel wordt er een schetspan gemaakt wat dan weer verder tot in detail uitgewerkt en besproken wordt tot de definitieve overeenkomst.

Dan wordt het plan technisch uitgewerkt met een bouwtekening, detailtekeningen en de nodige berekeningen van de constructie, ventilatie en de isolatie van het gebouw, ook het bestek wordt door ons verzorgd.

Ook als U al een gedeeltelijk of geheel uitgewerkt bouwplan heeft kunnen wij U daar verder mee helpen en een passende offerte maken.

Verbouwingen:

Bij verbouwingen komen wij bij U langs om de bestaande situatie te bekijken en kunnen ter plaatse bepalen of uw plannen gerealiseerd kunnen worden.

Wij geven U advies, om het plan in vorm en prijs zo efficiënt mogelijk te maken.
We bekijken de bestaande constructies of deze aangepast of verbeterd dienen te worden. Wij informeren bij de gemeente of volgens het bestemmingspan uw plan uitgevoerd mag worden. Dan kunt u bepalen wat u door ons uit laat voeren en wat voor materialen er gebruikt worden, waarna wij een eenvoudige schets en een offerte maken. Als u akkoord bent met de plannen, werken wij dit voor u uit tot een volledig bouwplan en vragen de nodige vergunningen aan. Indien u een volledig verbouw plan heeft, maken wij u graag een passende offerte.

Renovatie:

Wij renoveren hoofdzakelijk particuliere gebouwen zoals woningen, garages, stallingen en kleine bedrijfsgebouwen.

Wij beschikken over een jarenlange ervaring in het opnemen en uitvoeren van diverse renovatie werkzaamheden van fundering tot dak, zodat we U goed van dienst kunnen zijn.

Bij renovatie werken wordt ter plekke de situatie opgenomen en samen met u bekeken wat er dient te gebeuren.

Ook kunnen we met moderne meetapparatuur diverse metingen doen om tot een goed advies te komen. Bij alle renovatiewerken kunnen wij voor u vooraf een offerte maken.